top of page

pet, 13. ruj

|

Zagreb

"DIY FUSION"

"DIY FUSION"
"DIY FUSION"

VRIJEME I LOKACIJA

Last available date

13. ruj 2024. 19:30 – 21:30

Zagreb, Gmajnje ul. 12, 10000, Zagreb, Croatia

O EVENTU

Eterična ulja posljednjih su godina postala sve popularnija i to s dobrim razlogom. Ne samo da nevjerojatno mirišu, već imaju i niz terapeutskih prednosti. Jedan od načina da uključite eterična ulja u svoju svakodnevnu rutinu je izrada "DIY" proizvoda.

Postoje beskrajne mogućnosti kada su u pitanju "DIY" proizvodi s eteričnim uljima. Na ovim radionicama naučit ćete napraviti potpuno prirodne proizvode za tijelo i čišćenje doma (parfemi, sprejevi, kreme, pilinzi, proizvodi za kupanje, osvježivači doma, deterđenti, omekšivači rublja...).

Tijekom radionice biti ćete vođeni kroz cijeli proces izrade vlastitih proizvoda korak po korak. Učiti ćemo o eteričnim uljima, njihovim dobrobitima i svojstvima.

Za razliku od sintetičkih mirisa, koji mogu sadržavati štetne kemikalije, eterična ulja su prirodna i nježna za tijelo. Uz malo istraživanja i nekoliko jednostavnih sastojaka, možete stvoriti vlastite učinkovite i pristupačne proizvode. Samim time smanjiti ćete svoju izloženost štetnim kemikalijama koje se nalaze u mnogim konvencionalnim proizvodima.

Eksperimentiranje s aromaterapijom može biti zabavno, kreativno i ispunjavajuće iskustvo. Izradom vlastitih "DIY" proizvoda možete prilagoditi mirise svojim željama i stvoriti jedinstvenu mješavinu koja odgovara vašim potrebama.

Bilo da želite poboljšati svoje raspoloženje, smanjiti stres ili jednostavno uživati u terapeutskim blagodatima eteričnih ulja, postoje beskrajne mogućnosti za korištenje aromaterapije u svakodnevnom životu.

Mogućnosti su zaista beskrajne kada su u pitanju DIY proizvodi s eteričnim uljima. Ne samo da ih je zabavno raditi, već mogu biti i izvrstan način za uključivanje prirodnih i holističkih proizvoda u vašu svakodnevnu rutinu.

Jedna od najboljih stvari kod aromaterapije je ta da je sigurna za sve uz educirano i stručno vodstvo, uključujući trudnice, bebe i kućne ljubimce. Samim time na radionici možete personalizirati proizvode za najmilije.

Zaljubite se u snagu aromaterapije i stvorite opuštajući i pomlađujući prostor u svom domu. Zaslužujete brinuti o sebi, a aromaterapija je prekrasan način za to.

Cijena radionice je 25€ (za "EYH" članove 20€).

Radionicu vodi aromaterapeutkinja Katarina Aničić - "Mommys & Bebolinas".

PODIJELI

bottom of page