top of page

Acerca de

PRANA HANDS

ŠTO JE "PRANA HANDS"

"Prana Hands (P.E.M.) je vrlo jednostavna, a istovremeno i nevjerojatno efikasna metoda Osobnog Razvoja, koja se sastoji od različitih energetskih tehnika koje donose ravnotežu na fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom planu. To je jedna od onih stvari koju je teško objasniti, a da se ne umanji genijalnost iste - potrebno ju je iskušati i osjetiti njenu snagu i dobrobiti.


Kvantna fizika uči da je čitav Univerzum jedno ogromno energetsko polje u savršenoj ravnoteži. Ljudsko tijelo također je energetsko polje na koje možemo utjecati pomoću različitih tehnika prenošenja Prane (univerzalne energije) putem naših dlanova i aktivacije srčane čakre, koja se dostiže kroz inicijaciju - individualni rad s učiteljem. Vraćajući srčanoj čakri 100%-nu funkcionalnost, mijenja se percepcija nas samih, a time i percepcija svijeta koji nas okružuje.

Kao posljedica ovih energetskih tretmana - nama i drugima - poboljšava se opće psihofizičko stanje, snaži i povećava imunitet, optimizam, životna energija... dok dubinski mijenjamo našu energetsku vibraciju. Dostižemo željeni sklad, unutrašnji mir, višu svjesnost i trajno stanje veselja."

tekst od Sandre D. Bianco

2021. sam završila i dobila inicijaciju od svoje učiteljice Sandre D. Bianco. Neizmjerno sam zahvalna na ovoj prilici i iskustvu, a još više se veselim nepresušnoj dodatnoj edukaciji i radu.

Ovaj tretman je dostupan samo kao individualan rad, jedan na jedan.

Ako želite rezervirati termin za PRANA HANDS, molim Vas javite se putem obrasca niže na ovoj stranici.


 

REZERVIRAJ TERMIN

Molimo Vas ispunite obrazac 

Hvala! Uskoro ćemo Vas kontaktirati.
bottom of page