top of page

sub, 11. stu

|

Zagreb

MASTERCLASS "KAKO MINDFULNESSOM UMANJITI STRES NA POSLU"

Registration is closed
See other events
MASTERCLASS "KAKO MINDFULNESSOM UMANJITI STRES NA POSLU"
MASTERCLASS "KAKO MINDFULNESSOM UMANJITI STRES NA POSLU"

VRIJEME I LOKACIJA

11. stu 2023. 09:00 – 13:00

Zagreb, Gmajnje ul. 12, 10000, Zagreb, Croatia

O EVENTU

Ovaj masterclass je proširenje radionice “Kako Mindfulnessom umanjiti stres na poslu”. Masterclass je namijenjen svima koji žele osvijestiti i ovladati obrascima razmišljanja koji dovode do doživljaja stresa na poslu te usvojiti neke Mindfulness i NLP alate i prakse za svakodnevnu primjenu i smanjenje doživljaja stresa na poslu. Alati koji se usvoje mogu se primijeniti u svim sferama života.

 

Na radionici ćete:

  • Osvijestiti najčešće obrasce razmišljanja koji dovode do doživljaja stresa na poslu.
  • Osvijestiti za sebe misli koje vam stvaraju doživljaj stresa na poslu i napraviti preuokviravanje (“reframeing”) misli.
  • Upoznati se sa tehnikom “The Work”.
  • Upoznati se sa nekoliko drugih Mindfulness praksi koje možete svakodnevno primjenjivati na poslu za smanjenje doživljaja stresa.

 

Masterclass je otvoren za pitanja, komentare, osobna iskustva i promišljanja o temi. Na masterclassu ćete dobiti radne listiće i materijale za rad koje ćete kasnije moći koristiti u svojoj osobnoj praksi.

 

Na masterclass nije potrebno nositi ništa, po osobnoj želji notes i olovka za bilješke. Udobno se obući.

 

Donacija za masterclass je 45€, a za aktivne članove "EYH" studija 40€.

Prijave su obavezne i broj mjesta je ograničen.

Voditeljica radionice je Gorana Tomac. Gorana je od svojih srednjoškolskih dana osjetila svoju usmjerenost prema duhovnosti i psihologiji. Kroz svoj rast i životni put samostalno je tragala je li zaista nekome "suđeno biti sretan, a nekome zaista biti nesretan". Brojna pitanja i unutarnji osjećaj koji joj je govorio da svi imamo pristup sreći, obilju, zdravlju, harmoniji usmjeravali su Goranu da stalno radi na sebi iskustveno i kroz edukacije. 

Gorana je završila Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet u Zagrebu, smjer socijalna pedagogija i počela je raditi sa mladima u obrazovnom sustavu. Proaktivni i ambiociozni duh ju je odveo u privatni sektor u segment ljudskih resursa koji ju je još više, dodatno uz osobne i privatne teškoće i izazove, usmjeravao prema duhovnosti i radu na sebi.

Danas je Gorana certificirana Mindfulness trenerica, NLP praktičarka i majstorica, edukantica NLPt psihoterapije, poslovna žena kojoj je strast otkrivati sebe, ispunjavati svoje potencijale i o tome osvještavati, educirati i pomagati ljudima na njihovim životnim putevima.

Goranu možete popratiti na Instagram stranici @tomacgorana (Mindfulness Intense & NLP by Gorana Tomac).

PODIJELI

bottom of page